Όσα πρέπει να ξέρεις για τις κρουαζιέρες

Όσα πρέπει να ξέρεις για τις κρουαζιέρες

Από το ιδανικό δρομολόγιο μέχρι τα υγειονομικά πρωτόκολλα, έχουμε συγκεντρώσει τις απαραίτητες πληροφορίες.

Η κρουαζιέρα αυτό το καλοκαίρι είναι στα πάνω της. Πώς θα μπορούσε να συμβαίνει διαφορετικά, βέβαια; Μετά τους μήνες της καραντίνας όλοι θέλουν ακόμη περισσότερο να ταξιδέψουν, να επισκεφτούν αρκετούς προορισμούς και να περάσουν καλά μένοντας... στη θάλασσα.

Το 2021 ποιος μπορεί να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο όταν ξέρει ότι μπορεί να έχει όλα τα highlights του ελληνικού καλοκαιριού σε ένα ταξίδι; Σε ένα δρομολόγιο;

Η εμπειρία είναι έτσι κι αλλιώς μοναδική. Τη μια στιγμή σεργιανίζεις στα μαγικά σοκάκια της Μυκόνου και την άλλη περιπλανιέσαι στα γαστριμαργικά μονοπάτια της Κρήτης. Τη μία απολαμβάνεις τη θέα από την καλντέρα στη Σαντορίνη και την άλλη βουτάς στα καταγάλανα νερά της Μήλου. Δεν γίνεται να αντισταθεί κάποιος σε ένα τέτοιο πρόγραμμα. Και αυτές οι επιλογές δεν είναι τυχαίες. Αυτοί είναι κάποιοι μόνο από τους σταθμούς της κρουαζιέρας «Ειδυλλιακό Αιγαίο» της Celestyal Cruises, της κρουαζιέρας που φέτος σου δίνει την ευκαιρία να επιλέξεις ανάμεσα σε 3,4 και 7 διανυκτερεύσεις.

ξ

Προορισμοί και προνομιακές τιμές

Πάμε να δούμε, όμως, τι αλλάζει αυτό το καλοκαίρι.

Η Celestyal Cruises, βραβευμένη ως η πρώτη επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, πέρα από το «Ειδυλλιακό Αιγαίο» πραγματοποιεί τη νέα κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Μυθικό Αρχιπέλαγος» με το δεύτερο πλοίο της, Celestyal Olympia έως και τις 30 Αυγούστου 2021 από το λιμάνι του Λαυρίου.

Το Celestyal Olympia επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη, τη Ρόδο και τη Λεμεσό στην Κύπρο. Μάλιστα, η Celestyal Cruises είναι η μόνη εταιρεία κρουαζιέρας που περνά σε εβδομαδιαία βάση από τη Θεσσαλονίκη, δίνοντας πολλές επιλογές για επιβίβαση και αποβίβαση επισκεπτών, οι οποίοι θα μπορούν να μεταβούν τόσο αεροπορικώς από τη Δυτική και Βόρεια Ευρώπη, όσο και οδικώς από άλλες χώρες της Βαλκανικής και τη Βόρεια Ελλάδα, ενώ μπορούν να επισκεφθούν και την Αθήνα.

Το καλύτερο; Το νέο δρομολόγιο με την ονομασία «Μυθικό Αρχιπέλαγος» ξεκινά από τα €699, ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα, περιλαμβάνοντας στην τιμή απεριόριστη κατανάλωση κλασικών ποτών, όλα τα γεύματα εν πλω, πλούσιο, ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας, δύο εκδρομές, λιμενικά τέλη, χρεώσεις υπηρεσιών και τα φιλοδωρήματα.

φ

Στην επιλογή «διαδρομή με μια ματιά» στις κρουαζιέρες «Ειδυλλιακό Αιγαίο» και «Μυθικό Αρχιπέλαγος» μπορείς να δεις αναλυτικά το πρόγραμμα των δρομολογίων, με τις ώρες αναχωρήσεων και αφίξεων και να μάθεις τα πάντα για την κρουαζιέρα που θα σε μαγέψει αυτό το καλοκαίρι.

Ασφάλεια και υγειονομικά πρωτόκολλα

Γίνεται να ταξιδεύεις, όμως, και να αισθάνεσαι ασφάλεια στην Covid-19 εποχή; Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι η επανεκκίνηση των δρομολογίων της Celestyal Cruises πραγματοποιείται στη βάση όλων των πρωτοκόλλων που έχουν θεσπιστεί.

Η Celestyal Cruises έχει αποκλειστική χρήση του επιβατικού σταθμού στο Λαύριο για τις μέρες που έχει αναχώρηση και άφιξη, εξασφαλίζοντας έτσι μια βελτιωμένη και ταχύτερη εμπειρία επιβίβασης και αποβίβασης. Aπό εκεί επιβιβάζονται όσοι διαθέτουν αρνητικό μοριακό τεστ PCR 72 ωρών, ενώ αναμένεται καθοδήγηση από τις υγειονομικές αρχές για την απαλλαγή από την προσκόμιση αρνητικού μοριακού τεστ για όσους διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

δ

Στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας μπορείς να βρεις απάντηση σε κάθε σου ερώτηση γύρω από το υγειονομικό πρωτόκολλο που τηρείται αυστηρά, αλλά και στο τι χρειάζεται να κάνεις, πριν την αναχώρησή σου για την κρουαζιέρα που θα σου δώσει την ευκαιρία να γεμίσεις το μυαλό σου με μοναδικές εικόνες που περιγράφουν το ελληνικό καλοκαίρι. Ή μάλλον το ελληνικό καλοκαίρι στα καλύτερά του.