Ποιο νησί είσαι;

Ποιο νησί είσαι;

Ανακάλυψε ποιος είναι ο ιδανικός προορισμός για εσένα το φετινό καλοκαίρι.

Ήλιος, θάλασσα, παραλίες, διασκέδαση. Ό,τι κι αν σημαίνει το καλοκαίρι για τον καθένα, ένα είναι σίγουρο: Όλοι μας περιμένουμε πώς και πώς να φτάσει η ώρα που θα ετοιμάσουμε για άλλη μια χρονιά τις βαλίτσες μας και θα αφήσουμε για λίγες (ή πολλές) μέρες πίσω μας το άγχος και την ρουτίνα. 

Οι καλοκαιρινές διακοπές λοιπόν πλησιάζουν και αν δεν έχεις κανονίσει ακόμα τι θα κάνεις, μην ανησυχείς, γιατί βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος. Εμπνευσμένοι από τους μαγικούς προορισμούς που μας ταξιδεύει και φέτος η Celestyal Cruises, ετοιμάσαμε το απόλυτο κουίζ που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις ποιο νησί σου ταιριάζει. Φυσικά, μπορείς να το επισκεφθείς επιλέγοντας την κατάλληλη για εσένα κρουαζιέρα που συνδυάζει τα ελληνικά τοπία με τη live διασκέδαση. 

Κάνε λοιπόν το κουίζ, ανακάλυψε το νησί σου και ετοιμάσου για ένα αξέχαστο καλοκαίρι κλείνοντας άμεσα το εισιτήριό σου, είτε για την κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Μυθικό Αρχιπέλαγος», είτε για την κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο», που μπορεί να διαμορφωθεί και σε κρουαζιέρα 3 και 4 διανυκτερεύσεων.

Loading...